Valovita zarota in vampek na dražbi

V zadnjih dnevih (tednih?) je na Twitterju potihnilo, tudi Koornk je malce bolj miren. Zakaj? Ker je moja majhnost odkrila dobila dostop do nove zadeve, ki se ji reče Google Wave, po domače Guglov val. LudEki na prej omenjenih storitvah imajo (relativno) mir pred mano.

Stvar je zanimiva, res, ne lažem. Guglov val me najbolj spominja na travnik zgodaj spomladi, ko začnejo cvetet rože … Super fajn se je usest na travo, požvečit prve bilke, poduhat prve cvetove … dokler se ti majski hrošč ne zaleti v glavo. Bam! Za njim še eden! Bam! Bam! Bam!

Na srečo je na tem travniku stric, ki te hrošče lovi … z lopato za sneg. Počasi, a vztrajno. Sploh počasi. Tudi rožice rasejo in odpirajo svoje cvetove počasi. Pooočaaaaasiiiiiii.

Ja, zadeva deluje celo tako počasi, da sem za hip pomislila na zaroto. Sumim, da vse naše računalniške vire med valovanjem uporabljajo za poganjanje super mašine (sorodne možganostroju), ki določenemu predsedniku v določeni državi greje kavo … in napaja solarij. Zdi se mi namreč, da ta določen predsednik sploh ni temnopolt! Nasprotno! Rekla bi, da se redno potika po solariju in tako vzdržuje čokoladno polt.

Lahko pa da se motim. :mrgreen:

Med pisanjem bedastoč se mi je porodila še ena. Ultra hitra in ultra učinkovita metoda hujšanja. Pozabite diete, pozabite stradanje in večurno mučenje na fitnes napravah. Namesto tega ves denar, ki bi ga zapravili za te brezveznosti, mirne duše in brez kančka slabe vesti nakažite meni, sami pa prodajte vampek na dražbi. Priporočam eBay.

EDIT: Zdaj pa hitro spraševat, kdo še ima (po)vabila za tole reč 😉 Kopalke niso potrebne. Zaenkrat.

About sparkica

Sparkier than ever...
Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. 😀 ha! prvi komentar. Sem powikipediral o guglovem valčku (napisati sem moral “google wave” hm) in se zdi zadeva sila zanimiva. In kot tudi za druge svoje storitve, bodo razvijalcem ponudili API-je, veselje!

 2. Guglov valček je dokaj nespodobna pogruntavščina neke brezvezne sparkice, ki si rada izmišlja besede 😀

  Jap, iz prve roke ti lahka povem, da je izkušnja… drugačna 🙂 API-ji so (do neke mere) že na voljo, tako da… go 4 it 🙂

  Čestitke za prvo mesto 🙂

 3. Skratka, zadeva naj bi bila vredna pozornosti?

 4. So pa dali zadevi prebrisan naslov Wave, zato ne preseneča, da stvar dela v valovih 😆

 5. @Stalker, odvisno od stopnje radovednosti radovednega 🙂

  @romeno, hehe, res so prebrisanci, ja 😀 Malo me še moti par stvari: npr. vala ni mogoče zbrisati, trenutno ni mogoče odstranjevati udeležencev v valu… ampak ja, bomo videli, je rekel slepi :bumpy:

Comments are closed