Jutro brez elektrike…

… bi se lahko končalo čisto drugače.

Zjutraj ob 4.30 sem ugotovila, da v kopalnici ne delajo luči (ne samo ena). Ker so na hodniku gorele, sem predvidevala, da je za to kriva varovalka.

Electricity Pylon, crossing lines Deutsch: Abs...

Oblekla sem se v prepričanju, da imam modre štumfe, v soju luči s hodnika sem si umila zobe in se povzpela po stopnicah do drugega hodnika, kjer je drugo ogledalo, da bi preverila, če sem za med ljudi. Na zgornjem hodniku luč gorela ni spŁoh. E sad.  Mudilo se mi je na vlak, ni bilo časa iskati alternativnih virov svetlobe. Tvegala sem svoj sloves vedno brezhibno urejene ženske (LOL) in se podala na pot.

Na železniški postaji sem ob boljši svetlobi ugotovila, da so štumfi črni, ne modri. V službi me je v ogledalu na WCju najprej pozdravil v oči bodeč sivi las.

Vidite, kaj naredi jutro brez elektrike?!

Ni bila varovalka. Štrom ima bipolarno motnjo in je ugotovil, da mu zjutraj ni za eno fazo. Zdaj misli drugače. Zanesljivi viri so mi sporočili, da luči v kopalnici spet delajo. Počasi lahko grem domov.

Enhanced by Zemanta

About sparkica

Sparkier than ever...
Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Sparkolina to je še dobro, ravnokar sem se vrnil z vožnje po okolici peš domov … . Vme se se mi je še motokrosist na polno zataknil pod avto spredaj 🙁 .

  2. U šit 🙁 Sta oba ok?

  3. Meni nič, družinska križarka pri mehaniku na kamionu, motokrosist na poti na urgenco(desni gleženj fuč(nanj mu je padel motor), leve noge ni hotel pokazati, ampak je puščal krvave luže za sabo in je imel hlačnico čisto premočeno, leva rama definitivno fuč in sumim na nekaj levih reber vsaj pošteno počenih. Pa veliko sreče je imel, da sem ga slučajno s kotičkom očesa opazil malce prej in se toliko umaknil s ceste, da je samo oplazil mojo stran, motor je fasal polni šus in avto tudi :(. Sreča v nesreči …. . Lahko bi ga tudi špohtlal z maske dol … . JAsno brez kakršnekoli oprem :). LAžem – fancy modra korekcijska očalca je imel 🙂 .

Comments are closed