JBjeve priprave na snemanje

Nekaj dni nazaj sem omenila, da je JB rahlo depresiven, ker mu še nisem pokazala scenarija, zlobnih soigralcev in brhkih soigralk.

Ko sem mu povedala, da ste predlagali celo paleto zlobcev — mimogrede, niti za trenutek nisem podvomila v vas in vaše ideje — je ponorel od veselja.

Od same zagnanosti se je slekel v perilo, a pri tem pozabil, da ga od šoka nad tem dejanjem ne bom preveč dobro narisala. Ni mu bilo mar. Pogledal je v strop in vzdihnil “O baba presneta, kje si se vzela?! In ti mi boš šefica, al kaj?!” Ni mi bilo mar.

Ko sva dorekla nekaj podrobnosti glede njegovega imidža, mi je takoj demonstriral gibe, ki jih je tri mesece vadil pred ogledalom.

Žal sem mu morala predočiti problem glede izbire njegovega slovenskega imena. Rekel je, da bi najraje bil Jarek in Metlica, a bo preživel tudi vse druge predloge. Zabičal mi je, da ga naj ne obremenjujem s takšnimi podrobnostmi kot so izbira njegovega imena, ustvarjanje neotesanih preobratov v zgodbi, ličenje lepotic in sinhronizacija govora.

Iz seznama imen, ki ste jih predlagali za JBja, moram izbrati eno, nadalje moram narisati vse predlagane zlobce in napisati osnutek scenarija, ki ga bom poslala v oplemenitenje k Si.R.-u.

Toliko, da boste na tekočem, kaj se dogaja… Verjetno vas bom še prosila za pomoč 😉

About sparkica

Sparkier than ever...
Bookmark the permalink.

13 Comments

 1. To bo pa še zanimivo…

 2. ma super ideje imas!

 3. Seba, upam 😀

  lampelina, hvala in dobrodošla 😉 Ne se nazaj držat, če imaš kakšno idejo glede zlobca, JBjevih dogodivščin ali česarkoli 😀

 4. a gadžete ma pa kr skrite v volnenem suknjiču 😆

 5. morfej, ne 😆 Obstajajo opasači, skrivni in skriti volneni nahrbtniki, podpasice, nadpasice, itd. ipd. 😆

  Imam en problemček… ne vem, kaj bom naredila s scenami, kjer bo JB moral plavati v bazenu vroče vode. Volna in vroča voda ne gresta najbolje skupaj 😆

 6. predlagam ultra tanko zaščitno obleko, ki bo prosojna, da se njegov izgled slučajno ne bi pokvaril 😉

 7. Hehe, mogoče ga vtaknem kar v kondom 😆

 8. Hmmmm, ja, se mu bo pa obleka skrčila…

 9. Ruski protivohun bo pa ziher Wolkoslaw Zlobowsky? 🙂

 10. Hehe, seveda 😀 Se razume 😀 Hvala za Wolkoslava 😆

 11. Saj naš JB vsak dan pije raznorazne preparate, ki ohranjajo fleksibilnost njegovih vlaken, da potem zgledajo nova ampak so v bistvu samo negovana z temi preparati in je lepa in je pičkohvatna ta njegova dlaka potem in se ne boji niti vode, ki ima več kot 40 stopinj in madeži iz njega izginejo že če se kopa samo pri dveh stopinjah v reki tam nekje sredi Sibirije in je v bistvu tisti preparat Rex edini, ki se ga boji, ker je gori lisica pa še tega se boji samo, kadar ga vidi nepripravljen med pohajkovanjem v trgovini, če pa je v polni bojni pripravljenosti pa mu srce ne pade v hlače, čeprav jih vbistvu nima ampak če bi jih pa imel bi pa izgledale kot nove ampak bi bile v bistvu samo oprane s taistimi preparati, ki jih uporablja za negovanje svoje dlake da je lepa in je pičkohvatna.

  Ne bom več.. 😀

 12. sikfak, ti kar, sploh, če boš take 😆 nimam pojma, kako bom vse narisala, ampak se bom že znašla 😆

 13. Pingback: Melankohol in žolčni kamni | Sparkica in (njen) Možganostroj

Comments are closed